Draft je prošao, gde će Miloš Teodosić?

Draft u najjačoj ligi sveta je prošao i navijače u Srbiji sada najviše interesuje gde će naš kapiten Miloš Teodosić nastaviti karijeru.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

12:00

Draft je prošao, gde će Miloš Teodosić?
Photo by Josh Lefkowitz/Getty Images

Povodom pisanja turskih medija da Teo posle samo jedne sezone najverovatnije napušta Los Anđeles Kliperse, Teodosić je za "RTS" otkrio da će njegova budućnost biti poznata posle drafta.

"Sve ekipe čekaju draft i onda će se donositi odluke ko će i da li biti trejdovan, ko će ostati itd. Do tada stvarno ništa ne znam", rekao je Teodosić za "RTS".

Prema tvrdnjama turskih medija, Klipersi planiraju da iskoriste opciju raskida saradnje sa Teodosićem pre 15. jula i plate mu 2,1 milion dolara, što je za 4,2 miliona manje nego što mu pripada u drugoj sezoni.

Teodosić je u prošloj sezoni zbog povrede stopala propustio čak 37 utakmica i Klipersi se boje da isto tako ne bude i u sledećoj, pa hoće mlađeg igrača na poziciji organizatora igre.

Srpski as zato razmatra povratak u Evropu, najbliži je Fenerbahčeu našeg Željka Obradovića, a postoji i veliki broj zainteresovanih klubova da ostane u najjačoj ligi sveta.

"Voleo bih da klub što pre odluči, kako bih imao mirnu glavu", ističe Teodosić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: