Bogdan zadovoljan NBA debijem: Sledeće sezone želim više pobeda

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je da je zadovoljan prvom NBA sezonom u dresu Sakramento Kingsa u kojoj je izabran u drugu petorku rukija.

Izvor:

Sreda, 20.06.2018.

10:05

Bogdan zadovoljan NBA debijem: Sledeće sezone želim više pobeda
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

"Na početku je bilo klimavo dok nisam ušao u ritam, jer sam imao tešku prethodnu sezonu u Fenerbahčeu i nastup sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu. Naporno je kada se uđe u te utakmice, igra se dan za dan, ali sam se privikao. Ekipa je dosta mlada i talentovana, nema mnogo vremena za treninge pa uigravanje ide kroz utakmice. Cilj za sledeću je da imamo 10-15 pobeda više", rekao je Bogdanović novinarima na promociji njegovog kampa.

Drugo izdanje kampa Bogdan Bogdanović, za dečake i devojčice rođene 2002, 2003. i 2004. godine održaće se 23. i 24. juna na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu..

"Izuzetna mi je čast da pokazem kako je biti profesionalni sportista bar za vikend. Organizacija je napredovala dosta. Ove godine smo ubacili novitete, da pokazemo grad, organizovaćemo plovidbu, odlazak u pozorište. Pozvaću svoje prijatlje iz reprezentacije da budu gosti, a biće i iznenađenja", poručio je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: