Veliki borac – Lebron igrao finale sa slomljenom šakom

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, priznao je da je igrao pod bolovima i slomljenom šakom u poslednja tri meča finala NBA.

Izvor: B92

Subota, 09.06.2018.

10:03

Veliki borac – Lebron igrao finale sa slomljenom šakom
Photo by Jason Miller/Getty Images

Džejms je bio isfrustriran posle prve utakmice, kada je Klivlend ispustio pobedu zbog nekoliko sumnjivih odluka sudija i gluposti Džej Ar Smita.

"Kralj" je nakon toga u svlačionici udario jako rukom o tablu i došlo je do naprsnuća, a na konferenciji je potvrdio da je igrao sa slomljenom šakom.

Ipak, Džejms nije hteo da priča o ovom 'incidentu', nastavio je da igra pod bolom u drugoj, trećoj i četvrtoj utakmici, a njegov Klivlend poražen je u sva tri, odnosno četiri meča.

Lebron je na konferenciji za štampu posle finala objasnio situaciju rekavši da je to bio presudan meč i da je znao da su imali odličnu šansu za brejk. Međutim, izgubili su nakon produžetaka i LBJ je bio 'slomljen'.

Džejms je i pod povredom u drugom meču ostvario učinak od 29 poena, 13 asistencija i devet skokova, u trećem 33/11/10, odnosno u četvrtom 23/8/7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: