Kapela "pazi se", Džordan želi u Hjuston

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Deandre Džordan ima želju da pređe u konferencijskog rivala Hjuston Roketse.

Izvor: LN

Petak, 08.06.2018.

16:20

Kapela
Photo by Stephen Dunn/Getty Images

O ovakvom transferu pričalo se i prošlog leta, kada su čelnici Hjustona i Klipersa bili u kontaktu oko mogućeg trejda Klinta Kapele i Džordana, ali je to sve ubrzo propalo.

Deandre već duže vreme nije zadovoljan u Los Anđelesu, sve od onda kada su ga Kris Pol i Blejk Grifin 'namolili' da ostane u ekipi, molba koju je on prihvatio i sada ostao jedini od te trojice i dalje u ekipi.

Kako prenosi "USA Today" zanimljiv detalj dogodio se nakon jednog meča regularnog dela između Klipersa i Roketsa, kada je došlo do sukoba igrača oba tima. Tada je Džordan pričao sa nekoliko igrača Hjustona i više puta pomenuo da je nezadovoljan i frustriran u svojoj ekipi, kao i da ima želju da ode.

29-godišnji Džordan ima igračku opciju u svom ugovoru za narednu sezonu, vrednu 24,1 milion dolara, dok je Kapela ograničeno slobodan agenat, tako da će Hjuston moći da izjednači svaku ponudu nekog od rivala za mladog švajcarskog centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: