Kokoškov: Dončić je najtalentovaniji igrač kojeg sam trenirao

Igor Kokoškov, trener Finiksa , rekao je da Luka Dončić nije najbolji igrač, ali jeste najtalentovaniji kojeg je trenirao za 25 godina koliko se bavi košarkom.

Izvor: PT

Četvrtak, 31.05.2018.

16:32

Kokoškov: Dončić je najtalentovaniji igrač kojeg sam trenirao
StarSport

"On je ekstremno talentovan košarkaš. Verovatno je najtalentovaniji igrač kojeg sam trenirao za 25 godina koliko se bavim ovim poslom", rekao je Kokoškov za podkast "The Outlet".

Pored toga, srpski stručnjak istakao je da šta pod tome podrazumeva.

"Kada kažem talent, tu pre svega mislim na njegov potencijal i gde ga vidim za nekoliko godina. Luka je uradio dosta za mene u nacionalnom timu Slovenije, igrao je sjajno. Pomogli smo mu da poraste kao igrač, dali smo mu ulogu koji pre nikada nije imao. U Realu je bio igrač rotacije", kaže Kokoškov.

Dončiću se predviđa da će biti među prva tri pika na NBA draftu, a poznato je da Sansi imaju priliku da biraju prvi 21. juna u Bruklinu.

"Luka je neverovatan. Naša veza je dobra, a sećanja su nam još bolja. Poslednji put sam ga video pre osam meseci. Za mladog igrača osam meseci je puno i on je napredovao mnogo", ističe Igor.

Podsećamo, Kokoškov je pre nekoliko nedelja postao prvi trener u istoriji NBA koji je izabran za glavnog šefa struke neke franšize, a da je rođen van Severne Amerike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: