Roketsi protiv Voriorsa promašili 27 trojki zaredom!

Hjuston Roketsi ponovo nisu uspeli da se domognu velikog finala NBA lige, porazom u sedmom meču na domaćem parketu protiv Golden Stejt Voriorsa.

Izvor:

Utorak, 29.05.2018.

13:00

Roketsi protiv Voriorsa promašili 27 trojki zaredom!
Photo by Bob Levey/Getty Images

Roketsi su ispustili 11 poena prednosti sa poluvremena, a slobodno se može reći da su direktno odgovorni za sve što im se dogodilo u nastavku susreta.

Bez pomoći Krisa Pola, nastavili su da igraju onako kako to čine tokom cele sezone – besumučno šutirajući za tri poena, po čemu su i rekorderi, iako je bilo i više nego očigledno da ih šut ne služi, i tako sami sebe gurnuli u 'ambis'.

U kompletnom drugom poluvremenu promašili su 27 trojki zaredom! Samo u trećoj svih 14, dok je u jednom trenutku statistika pokazivala 1/30.

Na kraju, Stefen Kari, Kevin Durent i drugovi naravno da to nisu propustili da kazne (101:92), i zakazali novi okršaj sa Lebronom Džejsom i Klivlend Kavalirsima, dok su Teksašani meč završili sa sramnim procentom šuta van linije 7,25 – 7/44!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: