Bostonov sistem ili "Kralj" Džejms? Budite uz B92 i saznajte

Košarkaši Boston Seltiksa i Klivlend Kavalirsa od 02.30 iza ponoći sastaju se u sedmom, odlučujućem, meču finala istočne konferencije.

Izvor: PT

Nedelja, 27.05.2018.

21:33

Bostonov sistem ili
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Izabranici Breda Stivensa biće domaćini i očekuje se spektakl u "TD Gardenu", a vi ćete na našem sajtu moći da kometarišete i uživo ispratite tekstualnim putem utakmicu.

Do sada su svih šest mečeva dobijali domaćini, međutim Lebron Džejms i ekipa pobrinuće se da tako ne bude u sedmoj utakmici.

Boston ove sezone u plej-ofu predstavlja najlepšu priču, pošto bez dva glavna igrača (Kajrija Irvinga i Gordona Hejvorda) igra fenomenalno i pred početak postsezone nisu im davane velike šanse.

Ipak, Bred Stivens pobrinuo se da sve demantuje, kao i, između ostalog, Teri Rozir, Džejson Tejtum, Al Horford i Džejlen Braun. Kad im se doda još i Markus Smart Boston igra 'paklenu' košarku i uživanje ih je gledati.

Na drugoj strani nalazi se jedan čovek i 'njegov' tim – Lebron Džejms. U petnaestoj sezoni u ligi "Kralj" beleži brojke koje niko nikada u tom stadijumu karijere nije imao.

Džejms prosečan tim Klivlenda, koji bez njega ne bi obezbedio plej-of, vuče na leđima i u sedmom meču za Kavse će sve zavisiti od njega. Veliki udarac za Klivlend je izostanak Kevina Lava koji je povredio rame i neće moći da igra.

Nema sumnje da će u atmosfera u "TD Gardenu" biti neverovatna, a vi u 02:30 iza ponoći budite uz B92.net i komentarišite, odnosno pratite utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: