Tompson: Dobio sam amneziju kad sam ušao u tunel

Košarkaš Golden Stejta Klej Tompson bio je junak pobede u šestoj utakmici finala Zapada nad Hjuston Roketsima, ali kaže da svoj nastup mora da zaboravi što pre.

Izvor: MLJ

Nedelja, 27.05.2018.

13:59

Tompson: Dobio sam amneziju kad sam ušao u tunel
Foto: Gettyimages

Voriorsi su u Orakl areni savladali Hjuston 115:86, ali su tokom meča gubili 17 razlike pre nego što je Tompson počeo da rešeta trojkama.

Bek "Ratnika" je ubacio 35 poena (9/14 za tri), što je novinare podsetilo na 41 poen protiv Oklahome pre nekoliko sezona.

"Ne želim da idem kući. Naporno smo radili ove sezone da bismo je sad završili. Za ovo igramo i kada su vam leđa pritisnuta uza zid taka pokazujete od čega ste napravljeni. Osećaj je odličan, ali čim uđem u tunel zaboravljam na ovu utakmicu", rekao je Tompson.

Kada Tompson ubaci 30 i više poena, Voriorsi imaju skor 8-2 i naredni, odlučujući meč finala Zapada igraju u noći između utorka i srede.

"Trud, intenzitet i strast. Te tri stvari su presudile uz pametnu igru. Kad to radimo, rotiramo i pomažemo jedni drugima, onda smo najbolji odbrambeni tim u ligi. Ovo su trenuci za koje živiš, posebno kao NBA igrač koji želi svoju priliku i ona je tu. Ipak, moramo da dobijemo 'amneziju' u vezi sa večerašnjom utakmicom i da idemo u Hjuston fokusirani", istakao je Tompson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: