Kavsi bez Lava na 7. meču zbog potresa mozga

Košarkaš Klivlenda Kevin Lav propusti će sedmi, odlučujući meč finala Istoka protiv Bostona zbog potresa mozga.

Izvor: LN

Subota, 26.05.2018.

21:13

Kavsi bez Lava na 7. meču zbog potresa mozga
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Lav je potres mozga zadobio prilikom sudara glavom o glavu sa Džejsonom Tejtumom, kada je izašao sa terena i nije se vraća do kraja duela šeste utakmice.

Iako nije imao neke sjajne partije u dosadašnjem delu plej ofa (13.9 poena i deset skokova po meču), Klivlendu će svakako nedostajati Lav, koji je bio glavna ofanzivna podrška najboljem igraču ekipe Lebronu Džejmsu.

Odsustvo američkog krilnog centra moraće da nadomesti neko od sporednih igrača Klivlenda, tako da se očekuje veća minutaža za Lerija Nensa, kao i Džefa Grina, ili možda više minuta za Džejmsa na poziciji četiri.

Sedmi, odlučujući meč finala istočne konferencije Boston i Klivlend igraju u Masačusetsu u noći između nedelje i ponedeljka od 2.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: