Lebron: Sedma utakmica – najbolje dve reči u sportu

Lebron Džejms kaže da neće menjati pristup u sedmoj, odlučujućoj utakmici finala Istočne konferencije protiv Bostona.

Izvor:

Subota, 26.05.2018.

10:25

Lebron: Sedma utakmica – najbolje dve reči u sportu
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

'Kralj' je prethodne noći odigrao još jednu spektakularnu utakmicu i sa 46 poena, 11 skokova, devet asistencija i tri ukradene lopte doneo Klivlend Kavalirsima izjednačenje protiv Seltiksa.

"Sama činjenica da ćemo igrati sedmu utakmicu je sjajna sama po sebi. Opet, kao što sam već isticao ranije, sedma utakmica – najbolje dve reči u sportu. ", rekao je Lebron odmah posle trijumfa.

Domaćin je već u petom minutu susreta u Ohaju doživeo veliki peh, pošto je Kevin Lav morao da napusti igru posle sudara glavama sa Džejsonom Tejtumom, dok su se svi u hali 'zaledili' kada je u finišu susreta Leri Nens junior pao na Lebronovu nogu.

"Iskreno, nisam video Lerija, ali sam samo osetio kako mi noga trne", otkrio je Džejms, koji se odmah pridigao, vezao pertlu i potom ubacio dve uzastopne trojke za potvrdu slavlja:

"Svakako ne bih izašao iz igre, to nije bila opcija", zaključio je najbolji igrač današnjice, koji je na parketu proveo 46 minuta.

Sedmi meč na programu je u nedelju na ponedeljak od 02.30 u Masačusetsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: