Kari nema problem sa Polovim plesom

Stef Kari, košarkaš Golden Stejta, reagovao je na "prozivku" Krisa Pola, koju mu je uputio plesom, posle jednog teškog pogotka na utakmici njihovih ekipa.

Izvor: LN

Petak, 25.05.2018.

17:05

Kari nema problem sa Polovim plesom
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Hjuston je savladao Voriorse na domaćem terenu 98:94 i tako poveo sa 3-2 u seriji, pa će u Oklandu imati prvu priliku da se plasira u veliko finale.

Za sve koji ne znaju, ples koji je u pitanju se zove "shimmy", a izgleda tako što mrdate ramenima, uglavnom da bi 'izazvali' protivničkog igrača, nešto što je pregršt puta uradio i sam Kari.

"CP3" je pogodio nemoguću trojku, a onda i "ponizio" Karija, koji je to jako dobro podneo, a zatim na konferenciji za štampu rekao da mu ne smeta takva reakcija suparničkog plejmejkera.

"To je bilo zasluženo, bio je to težak šut. Ako se rugate protivniku morate da budete spremni da se oni rugaju vama. Ja ću nastaviti da tako plešem, a možda će i on", rekao je Kari.

Šesta utakmica serije, možda i poslednja, igra u noći između subote i nedelje, od 3 časa ujutru, a domaćini su "Ratnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: