Jokić bez mesta u sva tri najbolja tima NBA

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, nije se našao u prva tri tima najboljih igrača sezone 2017/18 NBA lige.

Izvor: LN

Četvrtak, 24.05.2018.

20:55

Jokić bez mesta u sva tri najbolja tima NBA
(Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jokić je minule sezone beležio 18.5 poena, 10.7 skokova i 6.1 asistenciju, a formu je dizao tokom sezone i najbolje partije pružao pri samom kraju, kada je Denveru zamalo izmakao plej-of.

Osim Jokića, u najboljim timovima nije bilo nekih većih iznenađenja, a predvode ih Lebron Džejms u prvom, Janis Adetokumbo u drugom i Stef Kari u trećem timu.

"All-NBA" prvi tim: Demijan Lilard (Portland), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Klivlend), Kevin Durent (Golden Stejt) i Entoni Dejvis (Nju Orleans).

"All-NBA" drugi tim: Rasel Vestbruk (Oklahoma), Demar Derozan (Toronto), Janis Adetokumbo (Milvoki), Lamarkus Oldridž (San Antonio) i Džoel Embid (Filadelfija).

"All-NBA" treći tim: Stef Kari (Golden Stejt), Viktor Oladipo (Indijana), Džimi Batler (Minesota), Pol Džordž (Oklahoma) i Karl-Entoni Tauns (Timbervulvs).

Embid, Oladipo i Tauns se po prvi put nalaze u nekom od najboljih timova lige, a sva trojica su ujedno i učestvovala na Ol-staru, dok je Lebronu Džejmsu ovo rekordni 12 put da poprimi ovo priznanje, u njegovoj petnaestogodišnjoj karijeri.

Ako pogledamo sve timove, to znači da su Jokiću eventualno mesto u nekim od timova 'uzeli' Dejvis, Embid i Tauns, koji su jedini centri na spisku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: