Klipersi nudili Grifina za Taunsa, Vulvsi odbili

Los Anđeles Klipersi pokušali su da dovedu Karla-Entonija Taunsa iz Minesote putem trejda u kojem bi se Blejk Grifin preselio u Timbervulvse.

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2018.

18:53

Klipersi nudili Grifina za Taunsa, Vulvsi odbili
Photo by Harry How/Getty Images

Pre nekoliko dana mediji u SAD saopštili su da je Tauns nezadovoljan u Minesoti, međutim po novim spekulacijama problem je postojao i tokom sezone.

Kako prenosi ESPN, trener Tom Tibodo i Karl-Entoni Tauns nisu se dobro slagali tokom godine, a to su u januaru pokušali da iskoriste Klipersi koji su ponudili Grifina za mladog centra.

Minesota odbila je ovakav trejd, međutim narednih nedelja ekipe će intenzivno zvati upravu Minesote da vide kakvo je stanje sa Taunsom, prenosi ESPN.

Situacija u Timbervulvsima ne obećava, a glavni kandidat za eventualni trejd su Finiks Sansi koji imaju prvog pika na narednom NBA draftu, koji je na programu 21. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: