Smit prošao bez ikakve kazne zbog guranja Horforda

Košarkaš Klivlenda Džej Ar Smit neće biti kažnjen od strane NBA zbog nesportskog faula nad Alom Horfordom.

Izvor: LN

Četvrtak, 17.05.2018.

11:20

Smit prošao bez ikakve kazne zbog guranja Horforda
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Smit je faul načinio u 4/4 utakmice druge serije finala istoka, kada je sa leđa odgurnuo centra Seltiksa dok je ovaj bio u letu.

Javnost je žestoko osudila ovaj potez beka Kavsa, a sada i odluku NBA da mu ne uruči ama baš nikakvu kaznu.

Situacija se desila kada je Markus Smart bacio odličan pâs ka Horfordu, koga je Smit sa obe ruke odgurnuo sa leđa. Na svu sreću, centar je ostao nepovređen, a Smit je dobio "Flagrant 1", nešto slično nesportskom faulu, i na tome će i ostati.

Neki od igrača Bostona, pre svega Smart, hteli su odmah da se obračunaju sa Džej Arom, ali su to sudije i saigrači sprečili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: