Lebron: Neću moći da spavam ako ništa ne pitate Kevina

Košarkaši Klivlenda poraženi su od Bostona, a Lebron Džejms kaže da jedino kako neće moći da spava je ako mediji ništa ne pitaju Kevina Lava.

Izvor: LN

Sreda, 16.05.2018.

12:54

Lebron: Neću moći da spavam ako ništa ne pitate Kevina
Photo by Jason Miller/Getty Images

Seltiksi su bili bolji od Kavsa (107:94) i tako su poveli 2-0 u seriji u finalu istočne konferencije, a serija se sada seli u Ohajo.

Lebron je posle meča, na konferenciji za štampu rekao da neće gubiti sna posle poraza, da će otići i videti svoju porodicu i će sve biti u redu.

"Otići ću kući da vidim svoju porodicu, da se saberem, mislim da ću biti dobro. Neću gubiti puno sna, jer kada sve date od sebe, onda na kraju dana možete da živite i sa porazom", rekao je Džejms.

'Kralj' je rekao da postoji još načina da pomogne svojoj ekipi da bude bolja, a posle toga se i našalio sa medijima koji dugo ništa nisu pitali njegovog saigrača Kevina Lava.

"Jedino kako neću moći da spavam večeras je ako ne pitate Kevina nešto. Ako mu ne postavite neko pitanje, neću puno spavati večeras", našalio se Lebron.

Boston gostuje Klivlendu u trećem meču finala u noći između subote i nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: