Kobi, šta Lejkersi treba da urade na draftu? Da pobede

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant imao je jasan odgovor za generalnog menadžera "Jezeraša" Roba Pelinku i Medžika Džonsona pred junski draft.

Izvor: MLJ

Sreda, 16.05.2018.

12:40

Kobi, šta Lejkersi treba da urade na draftu? Da pobede
Getty Images

Lejkersi već nekoliko sezona ne znaju za pobede, a od šamopionkog tima s početka decenije odavno nema ni senke.

Loše igre donele su im nekoliko visokih pikova na draftu, ali se Diađelo Rasel nije snašao i otišao je u Bruklin, Brendon Ingram za sada ne pokazuje ništa od arsenala zbog kog su ga upoređivali sa Kevinom Durentom.

Od pikova prve runde prethodnih nekoliko godina Lejkersi su imali Lonza Bola na drugom mestu, tu je Džulijus Rendl, a Leri Nens Džunior je otišao u Ohajo i teško je da će se narednih sezona izgraditi kroz draft.

"Lejkersi treba da pobede. Da izaberu neke igrače koji će im pomoći da pobede", rekao je Brajant za TMZ Sports i na pitanje da li treba dodati još nekog od braće Bol rosteru kazao "Ako će im to pomoći da pobede, što da ne".

U junu će na draft izaći Lianđelo Bol, srednji od tri Bola. Njegov stariji brat Lonzo je prvu sezonu odigrao solidno, a Lejkersi su imali skor 35-47, ali za razliku od proteklih godina neće imati visokog draft pika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: