Stivens: Ako se poredim sa drugim trenerima, nadrljao sam

Trener Bostona Bred Stivens kaže da je neverovatna prilika što je jedan od 30 trenera u NBA ligi, nakon što u izboru za najboljeg nije dobio nijedan glas.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 10.05.2018.

19:32

Stivens: Ako se poredim sa drugim trenerima, nadrljao sam
Getty images

Bred Stivens se sa Boston Seltiksima plasirao u finale Istoka NBA lige bez dve glavne zvezde ekipe, za koje je postojao plan da nose tim do velikog finala.

Gordon Hejvord je zbog stravične povrede propustio celu sezonu, Kajri Irving njen drugi deo, a sve su to nadomestili rukiji i mladi igrači.

Blistao je Džejson Tejtum, treći pik sa prošlogodišnjeg drafta, ništa lošije nije igrao ni Teri Rozir koji je odlično sarađivao sa Alom Horfordom, ali je sve to sa klupe vodio Stivens.

Boston je pod njegovom trenerskom palicom jedna od ekipa koje najviše u NBA poentiraju posle tajm-auta. Ni to nije bilo dovoljno.

"Stvari funkcionišu tako da dobijate jedan glas. I kažem vam, nema šanse da bih glasao za sebe među 29 ovih ljudi. Onaj ko treba da dobije priznanje i oni koji su dobili glasove su neverovatni. Stalno kradem od njih. Izvanredno je biti jedan od njih 30. I mislim da je mnogo važnije da se fokusiramo na takmičenje sa svojim timom nego da se poredimo sa drugima. Jer, ako to postane takmičenje u poređenju sa drugima, nadrljao sam", rekao je Stivens.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: