Simons poručio Embidu: Osvojićemo mnogo prstenova

Košarkaši Filadelfije eliminisani su (4-1 u seriji) od Boston Seltiksa, ali njihovi mladi igrači Džoel Embid i Ben Simons su puni samopuzdanja.

Izvor: LN

Četvrtak, 10.05.2018.

08:46

Simons poručio Embidu: Osvojićemo mnogo prstenova
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Seventisiksersi su jedno od najprijatnijih iznenađena sa početka sezone, međutim može se reći da su odigrali ispod očekivanja celu seriju sa Bostonom koji je lako prošao dalje.

"Ben i ja možemo mnogo da napredujemo. Imamo svetlu budućnost. Posle utakmice Ben je došao, pokazao mi svoje šake i rekao: Osvojićemo mnogo prstenova", izjavio je Embid posle meča.

Boston će se u finalu istočne konferencije sastati sa Lebronom Džejmsom i njegovim Kavsima, a trebalo bi da budu u kompletnom sastavu izuzev već ranije otpisanih Kajrija Irvinga, Gordona Hejvorda i Danijela Tajsa.

"Osećam se kao da nisam hteo da bude gotovo. Mislim da sam mogao još mnogo toga da uradim. Za mene je ovo samo početak i imam dugačak put ispred sebe. Ovo mi je bila druga serija i tek učim, a stvarno sam dosta stvari naučio u ovoj seriji koje nisam u onoj protiv Majamija i to me čini boljim igračem, tako da sam zahvalan zbog tih prilika", rekao je, verovatno ruki godine, Ben Simons.

Fila je ove sezone pobedila na čak 52 utakmice u regularnom delu, a jezgro ekipe im čine veoma mladi i talentovani igrači. Simons ima 21, Embid i Šarić po 24, a prvi pik prošlogodišnjeg drafta Markel Fulc, koji doduše mora još da opravda svoj talenat, samo 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: