NBA zvezda Donovan Mičel najavio dolazak na F4 u Beogradu!

Donovan Mičel, košarkaš Jute Džez, otkrio je američkim medijima da će narednog vikenda biti u Beogradu na Fajnal-foru Evrolige.

Izvor: PT

Četvrtak, 10.05.2018.

08:26

NBA zvezda Donovan Mičel najavio dolazak na F4 u Beogradu!
Photo by Gene Sweeney Jr./Getty Images

Mičel, koji iza sebe ima neverovatnu ruki sezonu, istakao je da će zajedno sa Ekpeom Judom doputovati u prestonicu Srbije.

Ovu informaciju preneo je novinar "The Athletic" Ben Douset, koji navodi da Mičel posle toga planira da uloži dodatan napor kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

Donovan Mičel ove takmičarske godine prava je senzacija u najjačoj ligi na svetu, pošto je u tek prvoj sezoni u ligi uspeo da beleži preko 20 poena i vodi Jutu Džez u plej-of (prvi od Karmela Entonija sezone 2003/2004).

Džez je u prvoj rundi plej-ofa izbacio favorizovani Tander, a Mičel je igrao glavnu ulogu u eliminisanju Rasela Vestrbuka i ekipe. Preko Hjustona nisu mogli, ali to ne umanjuje njihovu fantastičnu sezonu.

Fajnal-for u Beogradu na programu je od 18. do 20. maja, a polufinalni parovi su Žalgiris – Fenerbahče i Real Madrid – CSKA Moskva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: