Bogdanović se setio 2013. godine: Tada je sve počelo

Košarkaš Sakramento Kingsa i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović prisetio se jednog od najvažnijih momenata u njegovoj karijeri.

Izvor: B92

Petak, 27.04.2018.

19:58

Bogdanović se setio 2013. godine: Tada je sve počelo
Foto: StarSport

On je na Instagramu podelio fotografiju iz Laktaša, sa završnog turnira ABA lige iz 2013. godine, kada je sa Partizanom osvojio titulu regionalnog šampiona.

“Pre pet godina! Jedna od najomiljenijih titula koju sam osvojio. Osećam kao da je sve počelo od te titule iz 2013. godine“, napisao je Bogdanović.

U toj ekipi, koju je predvodio legendarni trener Duško Vujošević bili su, pored Bogdanovića sadašnji NBA igrači Žofri Lovernj i Davis Bertans.

Značajne uloge su imali plejmejker CSKA Leo Vesterman, krilo minhenskog Bajerna Vladimir Lučić, bek Unikahe Dragan Milosavljević, osvajač ovosezonske ABA lige sa ekipom Budućnosti Nemanja Gordić, centar Olimpijakosa Nikola Milutinov...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: