"Jokić je bolji od Porzingisa, biće MVP lige"

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri.

Izvor: PT

Utorak, 24.04.2018.

12:47

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Srpski košarkaš predvodio je Nagetse do skora od 46 pobeda i 36 poraza, a plej-of izmakao im je za samo jednu pobedu.

Jokić je u završnici sezone igrao na MVP nivou, a godinu je završio sa prosekom od 18.5 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistencije.

Mnogi su u Sjedinjenim Američkim Državama hvalili Nikoline partije, a poslednji u nizu je bivši novinar ESPN Kris Martin Palmer.

Palmer, koji trenutno piše za "Spectrum SportsNet", napisao je veoma zanimljivu rečenicu na svom zvaničnom Tviter profilu koji prati preko 130.000 ljudi.

"Trenutno, Nikola Jokić je bolji od Porzingisa i ispred Dirka u istim godinama. Spada među 15 najboljih igrača u ligi. Mogao bi da osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača lige (MVP) u naredne dve godine", napisao je Palmer.

Jokić je u poslednja tri meseca igrao na MVP nivou, pošto je prosečno beležio 22,5 poena, 11,3 skokova i 7,5 asistencija, dok je Denver u tom periodu imao skor od 20 pobeda i 11 poraza.

Kakav je vaš stav, da li se slažete da je Jokić bolji od Porzingisa, od Dirka kada je Nemac imao 23 godine, da li spada u top 15 igrača lige i da li ima šanse da bude MVP u skorijem vremenskom periodu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: