Prljav potez igrača Majamija – Vinslou zgazio masku Embidu

Nesportski potez Džastisa Vinsloua nije pomogao Majami Hitu da pobedi Filadelfija Seventisikserse u trećoj utakmici prve runde plej-ofa na Istoku.

Izvor: MLJ

Petak, 20.04.2018.

16:45

Prljav potez igrača Majamija – Vinslou zgazio masku Embidu
Tanjug / AP Photo/Lynne Sladky

Na teren se posle tri nedelje i polomljene očne kosti vratio Džoel Embid sa maskom na licu. Maska je u jednom trenutku završila na parketu, a Vinslou je nagazio nogom.

Nakon toga je podigao i probao da je "dokusuri" rukama.

Vinslou je u prvom poluvremenu meča ubacio 19 poena, ali to do kraja nije pomoglo Majamiju da pobedi. Fila je bila ubedljiva sa 128:108, a upravo je Embid bio najefikasniji sa 23 poena.

Centar Seventisiksersa je do kraja uhvatio i sedam lopti.

"Nerviralo me je, ali je to bio jedini način da igram u ovoj utakmici, da nosim masku i zaštitim lice njom i naočarima. Morao sam da prođem kroz to i prošao sam. Izborili smo prilično dobru pobedu, a što se tiče zamene maske, to je zbog Džastisa. Stao je na nju i probao da je polomi rukama. Ali ne zna baš najbolje da ih imam otprilike pedeset, pa će mu biti potrebno mnogo više truda da bi me odstranio iz serije. Zato ću za njih da budem noćna mora", rekao je Embid posle utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: