Gregu Popoviču umrla supruga

Tužne vesti stižu nam iz NBA lige pošto je Erin Popovič (67), supruga trenera San Antonio Sparsa Grega, umrla posle višegodišnje borbe sa bolešću.

Izvor:

Četvrtak, 19.04.2018.

09:35

Gregu Popoviču umrla supruga
Photo by Jason Miller/Getty Images

Legendarni trener i Erin bili su u braku više od četiri decenije, iz koga imaju ćerku Džil i sina Mikija, kao i dvoje unuka.

"Žalimo za gubitkom naše Erin. Ona je bila jaka, divna, plemenita i inteligentna žena, koja nam je svakog dana pružala ljubav, podršku i potrebnu dozu humora", navodi se u sopštenju tima iz Teksasa.

Njih dvoje upozali su se početkom sedamdesetih godina prošlog veka, kada je Pop bio pomoćni trener u Vazduhoplovnoj akademiji američke vojske, dok je njen otac Džim Konboj u to vreme bio trener Atlanta Falkonsa.

Popovič je vodio trening svoje ekipe u sredu, a očekuje sa da bude pored parketa u trećem meču protiv Golden Stejt Voriorsa na startu plej-ofa, posle uvodna dva poraza u Kaliforniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: