Popovič: Da li si ozbiljan?

Greg Popovič, legendarni trener San Antonio Sparsa, na savršen način odgovorio je na apsurdno pitanje novinara.

Izvor:

Utorak, 17.04.2018.

09:13

Popovič: Da li si ozbiljan?
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Posle poraza od Golden Stejt Voriorsa, kolega novinar konstatovao je da Pop deluje iscrpljeno i umorno, pre nego što ga je i upuitao da li je to zaista slučaj, odnosno da li možda razmišlja o eventualnom odlasku u penziju.

"Da li si ozbiljan? Ovo je najlakši posao na svetu, u poređenju sa mnogim drugim. Odleteću odavde u privatnom avionu, dobro – nije privatni, ali jeste čarter let. Ništa neću platiti, besplatno je. Znate koliki avion, baš veliki... Još su imali i hranu unutra, koja je takođe bila besplatna. Kada sam sleteo, smestili su me u hotel 'Četiri godišnja doba', ni za to nisam dao ni centa. Potom sam otišao na utakmicu i dobio mesto u prvom redu, i to za utakmicu NBA plej-ofa. Pazite, čak ni karte nisam platio. Posle utakmice, ne znam ni sam, obišao sam tri, četiri restorana... Večerao sam, otišao opet u hotel koji mi opet ništa nije uzeo, da bi me, posle svega, ujutru čekao doručak, zamislite – besplatan! Najgore u celoj priči je da ću sad ipak morati sebi da platim ručak. Kako da ne volim svoj posao", upitao je Popovič na kraju.

Sparsi su prethodne noći izgubili i drugi meč protiv aktuelnih šampiona, a naredna dva susreta igraju se u Teksasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: