NBA: Denver oštećen u završnici meča sa Minesotom!

NBA liga posle svake utakmice izda zvaničan izveštaj suđenja u kojem piše sve što se dešavalo u poslednja dva minuta meča.

Izvor: PT

Petak, 13.04.2018.

08:10

NBA: Denver oštećen u završnici meča sa Minesotom!
Tanjug/AP Photo/Jim Mone

Takozvani "NBA last two minute report" zanimljivo je pogledati za duel između Minesote i Denvera, koji je odigran u noći između srede i četvrtka.

Ova utakmica direktno je odlučila koja će franšiza ići u plej-of, a posle produžetaka Timbervuvlsi su slavili i izbacili Nagetse.

Ako pogledate u skoro pa svakom posedu nalazi se ime Nikole Jokića, koje je u završnici veoma čvrtsto čuvao Tadž Gibson. U velikom broju slučajeva Gibson je igrao dobru odbranu i u zvaničnom izveštaju.

Međutim, ono što nije dobro jeste koš Džefa Tiga na 1:18, pošto je pri polasku u dribling Tig napravio korake posle kojih je poentirao, a Minesota došla do prednosti 107:106, piše u izveštaju.

Takođe, možda i još važniji je napad Nagetsa na 30 sekundi do kraja. Milsap je krenuo uz čeonu liniju i prilikom tog prodora faulirao gao je Džef Tig (faul za dva bacanja na 108:106), ali arbitri to nisu dosudili, piše u izveštaju.

Posle toga Barton je promašio flouter i utakmica je prakično bila gotova. Koš Tiga (posle koraka) i faul koji nije sviran nad Milsapom u značajnoj meri odlučili su pobednika ovog uzbudljivog meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: