Najlepša NBA bajka: Ingramov debi iz snova za Lejkerse (VIDEO)

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Andre Ingram postigao je 19 poena na debiju za franšizu iz "grada anđela".

Izvor: B92

Sreda, 11.04.2018.

18:26

Najlepša NBA bajka: Ingramov debi iz snova za Lejkerse (VIDEO)
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Lejkersi su poraženi od Roketsa sa 105:99, a 32-godišnji košarkaš ubacio je 19 poena, uz šut iz igre 6/8, trojkle četiri od pet.

Zašto je ovo najlepša priča ove sezone u ligi, predstavlja podatak da je Ingram deset godina igrao u Dži, razvojnoj, ligi i da je posle toliko godina upornosti došao do NBA parketa.

Malo košarkaša ostane toliko dugo u razvojnoj ligi, pošto većina kada vidi da teško može do NBA odluči da ode u Evropi, Kinu ili Australiju.

Ingram je verovao i posle 10 godina dobio je priliku da odigra NBA meč za Los Anđeles Lejkerse.

"Ovakva prilika vam se desi jednom u životu. Svi su mi pričali – 'kada dobiješ loptu, samo se opusti, šutni je'. Od zagrevanja atmosfera je bila sjajna. Skandirali su mi 'MVP' i bilo je ludo", rekao je Ingram posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: