Mirotić "udaljio" Denver od plej-ofa, Lejkersi srušili Sparse

Prethodne noći u NBA ligi košarkaši Nju Orleansa lako su pobedili Memfis sa 123:95.

Izvor: PT

Četvrtak, 05.04.2018.

08:10

Mirotić
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Pelikansi su ovim trjumfom ostali ispred Nagetsa na tabeli i na četiri meča do kraja ligaškog dela sezone imaju pobedu više od njih.

Domaći sastav do pobede predvodio je trio Mirotić-Dejvis-Mur.

Reprezentativac Španije meč je završio sa 25 poena i sedam skokova, Dejvis je ostvario učinak od 28 poena i 12 skokova, dok je bek Pelsa postigao 30 poena za samo 29 minuta.

U poraženom sastavu Mark Gasol za 19 minuta nije dao koš, dok je najefikasniji bio Maršon Bruks sa 25 poena i sedam asistencija.

Pelikanima je do kraja ostalo da odigraju sa Finiksom, Golden Stejtom i Klipersima u gostima, dok u poslednjem kolu dočekuju Sparse. Ekipa Los Anđeles Lejkersa pobedila je posle produžetaka San Antonio Sparse sa 122:112.

Izabranici Grega Popoviča zakomoplikovali su sebi situaciju, pošto sada imaju samo poraz manje i dve pobede više od devetog Denvera.

Lejkerse je do pobede predvodio Kajl Kuzma sa 30 poena, Kaldvel-Poup sa 21 i Čening Fraj sa 19.

U poraženom sastavu Oldridž je ostvario učinak od 28 poena i devet skokova, dok je Mari bio blizu tripl-dabla (23p, 10sk, 6as). Filadelfija 76sersi ostvarili su 12. pobedu zaredom, pošto su na gostovanju protiv Detroita slavili sa 115:108.

Ekipa Breta Brauna želi do trećeg mesta na Istoku i ovom pobedom imaju samo pobedu manje od Klivlenda.

Filu je do trijumfa predvodio Džej Džej Redik sa 25 poena, Simons sa učinkom 16 poena, šest asistencija, šest skokova, dok je Belineli ubacio 19.

U poražnom sastavu Toliver je postigao 25 poena, Džonson je meč završio sa 19, odnosno Dramond sa 13 poena i 15 skokova.
SS/ESPN/Standings
.
SS/ESPN/Standings

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: