"Boban živi najbolji život" (VIDEO)

Boban Marjanović, košarkaš Los Anđeles Klipersa, polako postaje jedna od omiljenih ličnosti među NBA navijačima.

Izvor: PT

Sreda, 04.04.2018.

12:50

Screenshot/

Srpski centar zajedno sa Tobajasom Herisom oformio je duo "Bobi i Tobi", a skora im se pridružio i Diandre Džordan u plesanju pred ili posle utakmice.

Pre dve večeri njih trojica 'zapalila' su internet kada su pred meč sa Indijanom igrali uz pesmu "God's plan" popularnog kanadskog repera Drejka.

Marjanović je tu bio u centru pažnje, pošto je sa svojim plesnim pokretima "oborio sve s nogu". Dva dana kasnije pred meč sa San Antonio Sparsima, Marjanović je ponovo zasmejao NBA fanove širom sveta, pošto je na malom kartingu krenuo ka terenu.

ESPN je preuzeo ovaj video sa zvaničnog profila Klipersa i u naslov stavio: "Boban živi najbolji život". Pored toga, opet je usledio šou na zagrevanju, ovoga puta manjih razmera, ali opet dovoljno da prenesu mediji u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: