Nema više "Obrve" – Dejvis ostao bez zaštitnog znaka

U NBA više nećemo gledati Entonija "Obrvu" Dejvisa jer je košarkaš Nju Orleans Pelikansa rešio da jednu obrvu podeli na dve i ostane bez svog zaštitnog znaka.

Izvor: MLJ

Subota, 31.03.2018.

22:15

Nema više
Foto Facebook / Anthony Davis

On je tokom ove nedelje na društvenim mrežama pokrenuo čak i anketu da li da promeni imidž i obrije obrvu.

Većina ga je podržala da to uradi i Dejvis je odlučio da je vreme za promenu.

"Razmišljao sam o tome da napravim drastičnu promenu u svom životu i hteo sam da budete deo toga. Razmišljao sam o ovome neko vreme i evo... znate šta je ovo (pena za brijanje), a ako ne, onda definitivno znate šta je ovo (brijač). Kao što sam rekao, velika promena o kojoj sam razmišljao", rekao je Dejvis i prestao da bude "Obrva".

Doduše, s obzirom na to da se bliži prvi april, nije isključeno da se Dejvis možda i našalio, te da mu stara obrva naprasno opet izraste.

Bilo kako bilo, Dejvis ostaje jedan od najboljih visokih igrača na svetu jer ove sezone 28.1 poen, 11.1 skok i dve i po blokade po utakmici za tim koji vodi ka plej-ofu NBA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: