Novi peh za Tea – povreda okončala debitansku NBA sezonu

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić propustiće ostatak regularnog dela NBA lige zbog povrede stopala.

Izvor: LN

Subota, 31.03.2018.

13:55

Novi peh za Tea – povreda okončala debitansku NBA sezonu
Tanjug/AP Photo/Reed Saxon

Klipersi su u sredu objavili da je Teo obnovio povredu levog stopala, koju 'vuče' od početka sezone, a sada je potvrđeno da Srbina nećemo gledati neko vreme.

Miloš će sa terena odsustvovati dve nedelje, kada će se proceniti da li je moguć povratak na teren. Ostaje upitno koliko je ozbiljna povreda kapitena reprezentacije Srbije, a koliko stručni štab Klipersa ne želi da rizikuje pred plej-of.

Ekipa iz Los Anđelesa do kraja regularnog dela lige ima još šest utakmica, a svaka će im biti podjednako bitna u grčevitoj borbi za doigravanje. Nalaze se na deobi devetog mesta koje dele sa Jokićevim Nagetsima, dok su ispred njih Pelikansi i Džez.

Olakšavajuća okolnost za njih je to što do kraja imaju pet domaćinstava (Indijana, San Antonio, Denver, Nju Orleans, Lejkersi) i jedno gostovanje u Juti.

Kapiten reprezentacije Srbije, u svojoj prvoj sezoni u NBA, prosečno beleži 9.5 poena, 4.6 asistencija i 2.8 skokova za oko 25 minuta po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: