Veliki udarac za GSW – Kari najmanje 20 dana van terena

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari odsustvovaće sa terena najmanje tri nedelje, preneli su mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: PT

Subota, 24.03.2018.

21:00

Veliki udarac za GSW – Kari najmanje 20 dana van terena
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Posle tri nedelje Kari će ponovo biti pregledan i tada će se znati više informacija kada bi tačno mogao na teren.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice doživeo je povredu levog kolena na meču sa Atlantom, kada mu je saigrač Džaval Mekgi pao na nogu.

Kari je povredio medijalni kolateralni ligament i radi se o povredi drugog stepena. Ranije u toku dana Džef Stots, analitičar sportskih povreda, napisao je da ukoliko se radi o drugom stepenu, da je proces oporavka oko šest nedelja.

U slučaju kod Karija očekuje se da nakon tri nedelje bude ponovo pregledan, međutim teško je i očekivati da mu doktori odmah dopuste da zaigra.

Iako se ne radi o najgoroj povredi, ovo je svakako veliki udarac za Voriorse koji će biti oslabljeni na početku plej-ofa, koji kreće 14. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: