Teodosić trojkama pogurao Kliperse, Marjanović bez minuta

Odličnu partiju protekle noći u NBA ligi odigrao je Miloš Teodosić u pobedi Los Anđeles Klipersa nad Milvki Baksima 127:120.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.03.2018.

08:43

Teodosić trojkama pogurao Kliperse, Marjanović bez minuta
Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Teodosić je kao startni plejmejker postigao 15 poena (5/8 iz igre) pogodivši četiri od pet pokušaja za tri poena, te imao četiri asistencije, dva skoka i jednu ukradenu loptu.

S druge strane, naš centar Boban Marjanović je odlukom trenera pauzirao posle tri uzastopna nastupa.

Klipersi su stigli do bitne pobede u borbi za plej-of, iskoristivši povredu Janisa Adetokumba koji je iskrenuo skočni zglob u prvom poluvremenu.

Tim iz Los Anđelesa je šutirao 60% i serijom 13:0 stekao 14 poena prednosti posle prvog kvartala, a posebno je dominirao Deandre Džordan sa 14 poena i deset skokova u tom periodu. U drugom kvartalu su se Baksi razigrali, ali je Teodosić kontrolisao rezultat u korist Klipersa pogodivši tri od svoje četiri trojke uz još jedno polaganje.

Džordan je meč završio sa 25 poena i 22 uhvaćene lopte, uz četiri asistencije, a najbolje su ga pratili Ostin Rivers sa 19, Lu Vilijams sa 19 poena i osam proigravanja, te Tobajas Heris sa 18 poena.

Najefikasniji u redovima Baksa bio je Kris Midlton sa 23 poena, šest asistencija uz po četiri skoka i ukradene lopte, 20 je dodao Džabari Parker, a 19 uz osam asitencija ubacio je Erik Bledso.

Adetokumbo je do povrede proveo 17 minuta na parketu i za to vreme postigao 12 poena uz po dva skoka i asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: