Manu: Što se mene tiče, Kavaj se ne vraća

Košarkaš San Antonio Sparsa Manu Đinobili kaže da ne želi da razmišlja o povratku najboljeg igrača "Mamuza" Kavaja Lenarda.

Izvor: MLJ

Sreda, 21.03.2018.

20:06

Manu: Što se mene tiče, Kavaj se ne vraća
Getty Images

Posle godina dominacije i boravka na vrhu zapande konferencije, Sparsi su do nedavno bili van osam najboljih i van pozicija koje vode u plej-of.

Sada su šesti sa 41 pobedom i 30 poraza, ali su slabiji rezultati mnoge navijače naterali da još više žale za zvezdom ekipe.

"Što se mene tiče, on se ne vraća, jer razmišljanje o tome da hoće, ne pomaže. Opet smo na to pali pre nedelju ili dve. Mislim da ste nas vi mediji naveli na to. Ali mi moramo da mislimo kao da se ne vraća. Tako ćemo biti ono što jesmo", rekao je Đinobili.

Vremešni Argentinac ove sezone pokazuje da košarkaška klasa ne stari pa i sa punih 40 godina pokazuje dobru igru i upisuje 8.8 poena za 20 minuta po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: