Još jedna tragedija u NBA – Korveru umro brat

Brat Kajla Korvera, šutera Klivlend Kavalirsa, pre nedelju dana primljen je u bolnicu zbog bolesti, pre nego što je već u utorak umro.

Izvor: LN

Sreda, 21.03.2018.

10:49

Još jedna tragedija u NBA – Korveru umro brat
Photo by Jason Miller/Getty Images

Dvadesetsedmogodišnji Kirk Korver košarkom se bavio na Univerzitetu Mizuri-Kanzas Siti, gde je za tri sezone postigao 597 poena.

Još se ne zna tačan razlog ovog nemilog događaja, a svi su zapanjeni činjenicom da je Kirk, s obzirom da ima samo 27 godina, za samo nedelju dana nakon razboljevanja i preminuo.

Veoma smo tužni što moramo da podelimo sa vama vest da je Kirk, brat Kajla Korvera, preminuo. Kajl neće biti sa timom kako bi bio sa porodicom. Kajlu i njegovoj celog porodici izražavamo najdublje saučešće i sve iskreno najbolje dok prolaze kroz ovaj jako težak period“, stoji u zvaničnoj izjavi Klivlenda.

Ranije tokom sezone bivši član NBA lige Rašual Batler poginuo je u saobraćajnoj nesreći, dok je godinu po lošem obeležila smrt rođene sestre Ajzee Tomasa, takođe u saobraćajnoj nesreći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: