Bogdan i Kingsi srušili šampiona u njegovom domu

Košarkaši Sakramenta savladali si posle neizvesne završnice Golden Stejt Voriorse rezultatom 98:93.

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

08:12

Bogdan i Kingsi srušili šampiona u njegovom domu
Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Aktuelni šampioni bili su oslabljeni neigranjem Kevina Durenta, Stefa Karija i Kleja Tomspona,a ovo je bio njihov treći poraz u poslednja četiri meča.

Voriorsi su startovali odlično i imali sedam poena prednosti posle prve deonice, ali su Kingsi serijom od 13:0 sredinom drugog kvartala preokrenuli i došli do vođstva.

Mđutim, u nastavku meča ekipa Golden Stejta je ponovo preuzela inicijativu, ali su igrači Sakramenta u završnici meča serijom od 6:0 ponovo došli do prednosti.

Viđena je velika drama u poslednjim tenucima meča, Grin je na drugoj strani izjednačio za 93:93, da bi Hild bio polovičan sa penala. Voriorsi nisu iskorstili poslednji napada, Grin je promašio ceo koš i Kingsi su slavili u domu 'Ratnika'.
Foto/nba
Najbolji u pobedničkom timu bio je Hild sa 22 poena, uz sedam skokova i asistencija, Lebisije je ubacio 15, uz pet skokova.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, za 24 minuta, ubacio je 11 poena (3/10 iz igre, 3/6 za tri), uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Kod Voriorsa, Kvin Kuk je meč završio sa 25 poena, 16 je ubacio Jang.

Voriorsi su drugi na Zapadu sa skorom 52-17, dok je Sakramento 12. sa 23-47.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: