Bjelica postaje ključni čovek Minesote (VIDEO)

Nemanja Bjelica počeo je da dobija veliku minutažu u Minesoti i odmah je na fantastičan način opravdao poverenja trenera Toma Tibodoa.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

10:51

Bjelica postaje ključni čovek Minesote (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Bjelica je jedan od igrača koji provodi najviše vremena na parketu u redovima Timbervulvsa, pa u poslednjih nekoliko nedelja konstantno beleži sjajne partije.

Poslednja u nizu dogodila se protiv Vizardsa u Vašingtonu, koju su gosti dobili sa 116:111, a on postigao 17 poena (7-16 iz igre, 3-7 za tri), uz 8 skokova, 7 asistencija i po blokadu i ukradenu loptu.

Osim toga što je bio napadački veoma raspoložen, Bjelica je gotovo sam preokrenuo rezultat sredinom poslednje četvrtine – Vašington je imao prednost od sedam poena (98:91), nekadašnji igrač Fenerbahčea je postigao 10 od sledećih 12 poena svog tima, da bi onda štafetu predao Karl-Entoniju Taunsu za novi trijumf.

Minesota je posle ovog trijumfa šesta na Zapadu sa skorom 42-29, dok je Vašington petoplasirani u Istočnoj konferenciji sa 38 pobeda i 30 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: