Popovič o povratku Lenarda: Videćemo koliko je spreman...

Greg Popovič, trener San Antonio Sparsa, nije dao još nikakve znake da li bismo Kavaja Lenarda mogli da gledamo na parketu u noći između četvrtka i petka.

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

19:40

Popovič o povratku Lenarda: Videćemo koliko je spreman...
Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

Pre nešto više od sat vremena Sparsi su izdali saopštenje da Lenard sigurno neće igrati u noći ispred nas, što nije bilo ni realno.

Posle poraza od Hjustona novinare je zanimalo kakve su šanse da gledaju jednog najboljih igrača u ligi u četvrtak.

"Videćemo kako se oseća, koliko je spreman i koliko on misli da je spreman. Na osnovu toga ćemo donositi dalje zaključke", rekao je Greg Popovič.

Lenard je zbog povrede zglova propustio veći deo prvog dela sezone i na teren se vratio tek 12. decembra. Od tada do 13. januara odigrao je svega devet mečeva nakon čega je morao ponovo da pauzira zbog povrede kvadricepsa.

Na tih devet mečeva ove takmičarske godine prosečno beleži 16,2 poena i 4,7 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: