Rampa Bjelice koja je "raspalila" publiku (VIDEO)

Nemanja Bjelica odigrao je odličan meč u pobedi Minesote nad aktuelnim šampionom, a jedan potez našeg igrača s kraja meča posebno je oduševio.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2018.

16:15

Rampa Bjelice koja je
Photo by Zhong Zhi/Getty Images

Srpski košarkaš proveo je najviše minuta na terenu, čak 40, i za to vreme je imao veoma dobar "ol-round" učinak.

Bjelica je meč završio sa 10 poena, sedam skokova i četiri asistencije, uz tri ukradene lopte i dve blokade.

Jedna od te dve "rampe" došla je na 30 sekundi do kraja meča, kada je pri rezultatu 108:103 Bjelica blokirao Kvina Kuka i time sprečio Voriorse da unesu veliki nemir u redove Vulvsa. Bjelica ima veliku minutažu od kada se povredio Džimi Batler i iz meča u meč opravdava veliko poverenje koje ima Tom Tibodo.

Pored našeg igrača, ključnu rolu u pobedi imao je Karl-Entoni Tauns koji je meč završio sa 31 poenom, 16 skokova i dve asistencije.

Minesota je peta na Zapadu sa skorom od 39 pobeda i 29 poraza i očekuje ih velika borba za plej-of. Do kraja ligaškog dela Vulvsima je ostalo da odigraju još 14 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: