Teletović napustio Bakse: Nije kraj, ali pratim "s parkinga"

Bosanskohercegovački košarkaš Mirza Teletovć sporazumno je raskinuo saradnju sa NBA ligašem Milvoki Baksima.

Izvor: AK

Nedelja, 11.03.2018.

11:20

Teletović napustio Bakse: Nije kraj, ali pratim
Foto: Getty images

Teletović nije igrao od 7. novembra, kada je za 17 minuta postigao 16 poena, a već mesecima ima problema zbog upale oba plućna krila.

"Želim da se zahvalim čelnicima i medicinskom timu Baksa, koji su bili maksimalno posvećeni mom oporavku i koji su se trudili da sve prođe u najboljem redu. Razilazimo se u prijateljskim odnosima. Što se tiče mog oporavka, on ide jako dobro, a moje stanje prate najbolji specijalisti", rekao je Teletović.

Sjajni trojkaš je odigrao samo deset utakmica ove sezone, svojoj drugoj u Milvokiju, a prethodnih nedelja se spekulisalo da će okončati karijeru.

"Moram istaći da moja karijera još nije gotova, kako se spekulisalo. U narednim mesecima maksimalno ću se posvetiti vraćanju u formu, kako bi bio fizički spreman kada se odlučim vratiti na parket. Za sada pratim košarku 's parkinga'", dodao je 32-godišnji Mostarac.

Teletović je profesionalnu karijeru počeo je u tuzlanskoj Slobodi, a potom je igrao za belgijski Ostende i špansku Baskoniju.

U NBA je stigao 2012. potpisao je za Bruklin Netse, posle tri sezone je trejdovan u Finiks Sanse, koji su ga 2016. poslali u Milvoki.

Prosečno beleži 8,1 poena uz 3,2 skokova u NBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: