Teodosić diktirao ritam Klipersa, Marjanović epizodista

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Orlando Medžik 113:105 uz odličnu partiju Miloša Teodosića, dok je Boban Marjanović imao epizodnu ulogu.

Izvor: AK

Nedelja, 11.03.2018.

08:06

Teodosić diktirao ritam Klipersa, Marjanović epizodista
Foto: EPA/JOHN G. MABANGLO

Teodosić je opet bio rezervista i postigao 15 poena (5/10 iz igre, 1/4 trojke) uz sedam asistencija, te po jedan skok i ukradenu loptu za 31 minut na parketu.

S druge strane, Marjanović je na terenu bio deset minuta i za to vreme postigao dva poena (1/3) uz tri skoka, ukradenu loptu i blokadu.

Najefikasniji u timu Klipersa bio je Lu Vilijams sa 25 poena, 21 je dodao Tobajas Heris, 13 je ubacio Montrezl Herel, 11 Ostin Rivers (6 asistencija), dok je Deandre Džordan dodao devet uz 18 skokova.

Medžik je predvodio Džonaton Simons sa 24 poena i sedam proigravanja, 19 je postigao Di Džej Ogustin, dok je dabl-dabl zabeležio Nikola Vučević sa 17 poena i deset skokova.

Ovom pobedom Klipersi su natavili borbu sa Denverom i Jutom za plasman u plej-of, sva tri tima imaju po 36 pobeda na deobi osme pozicije na Zapadu, ali Klipersi imaju poraz manje od rivala.

Kliperse očekuju tri uzastopna gostovanja sledeće sedmice, Čikagu, Hjustonu i Oklahoma Sitiju, pa dočekuju Portland.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: