Teo video 'Obrvu', Pelikansi slavili u Los Anđelesu

Los Anđeles Klipersi nisu uspeli da iskoriste poraz Denvera i mogućnost da se izjednače s Nagetsima na osmom mestu Zapadne konferencije.

Izvor:

Sreda, 07.03.2018.

08:27

Teo video 'Obrvu', Pelikansi slavili u Los Anđelesu
Tanjug/AP Photo/Kyusung Gong

Domaćin je poražen u 'Gradu anđela' od Nju Orleans Pelikansa, uz još jednu fenomenalnu partiju Entonija Dejvisa

'Obrva' je za 37 minuta imao 41 poen (13/24 za dva, 4/7 za tri), 13 skokova, po tri ukradene i blokade, odnsono dve asistencije.

Pelikansi su vodili tokom gotovo celog susreta, a iako su Klipersi uspeli da se vrate serijom u četvrtoj četvrini, upravo Dejvis, možda i najbolji visoki igrač lige u ovom trenutku, nije dozvolio preokret.

Njega je najbolje pratio takođe sjajni Džru Holidej sa 19 poena i 17 asistencija, Etvan Mur imao je 10 poena, devet uhvaćenih lopti i pet asistencija, dok su Raždon Rondo i Nikola Mirotić imali po 13 poena, s tim da je plej upisao i devet asistencija, a španski Crnogorac i sedam skokova. Naš Miloš Teodosić proveo je na parketu 27 minuta i stigao do učinka od devet poena (3/4 za dva, 1/5 za tri), četiri asistencije, tri skokoa i jedne ukradene lopte.

Najefikasniji su bili Tobajas Heris sa 27 poena i 11 skokova, odnosno rezervista Lu Vilijams sa istim brojem poena i 11 asistencija. Odličan susret odigrao je i Montrezl Herel sa 26 poena i osam uhvaćenih lopti, dok je Diandre Džordan pored deset poena imao i 20 skokova.

Klipersi pred poslednjih petnaestak utakmica imaju skor 34-29, pobedu manje od Denvera, ali i samo jedan poraz manje u odnosu na Jutu Džez, pa ih očekuje velika borba za mesto koje vodi u doigravanje.

S druge strane, Pelikansi su i bez Demarkusa Kazinsa nastavili da se penju na tabeli Zapada (37-26) i sada su četvrti, ispred San Antonio Sparsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: