Divac od leta želi Hezonju pored Bogdanovića

Sakramento Kingsi zainteresovani su za Marija Hezonju i biće među glavnim kandidatima za njegov potpis na leto.

Izvor: B92

Utorak, 06.03.2018.

10:35

Divac od leta želi Hezonju pored Bogdanovića
Photo by Justin K. Aller/Getty Images

Kako je preneo novinar "Sacramento Bee" Džejson Džons hrvatski košarkaš jedan je od igrača za koje su Kingsi zainteresovani.

Orlando je ove sezone imao priliku da dâ novi ugovor Hezonji, međutim odbili su nastave saradnji sa njim i on će na leto postati slobodan igrač.

Hezonja je imao spor početak sezone, ali od momenta kada je Orlando odbio da produži saradnju s njim bivši igrač Barselone zaigrao je na odličnom nivou.

U poređenju, krilni košarkaš je u decembru prosečno beležio 2,2 poena, dok je u januaru ostvarivao učinak od 9,6 poena i 3,8 skokova.

Februar je takođe bio dobar za Hezonju, ali je mart ubedljivo najbolji mesec za Hrvata od kada je došao u najjaču ligu na svetu. Mario je za 27 minuta na terenu beležio 15,5 poena, 5 skokova i 2,2 ukradene lopte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: