Rivers o Bobiju: Bio je premoren, ali mi je rekao da želi da igra

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers konačno je pružio veću minutažu Bobanu Marjanoviću koji je zablistao u pobedi nad Denverom.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

17:30

Rivers o Bobiju: Bio je premoren, ali mi je rekao da želi da igra
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Klipersi su pobedili Nagetse sa 122:120, a srpski centar je proveo samo 15 minuta na parketu i za to vreme ostvario učinak od 18 poena, šest skokova, dve ukradene lopte, jedne asistencije i blokade.

Trener Dok Rivers iskoristio ga je kao pravog X faktora i zahvaljujući njegovoj sjajnoj roli u poslednjoj deonici Klipersi su stigli do pobede.

"Na treningu nismo mogli da ga zaustavimo u pik-en-rolu i odmah sam rekao saradnicima da će igrati. Planirao sam da ga ubacim u vatru, a on je odlično odradio posao. Bilo je problema u napadu, Marjanović je ušao u igru, bilo nam je potrebno da nas neko podigne i on je to dobro odradio. Ovo je velika pobeda za nas", rekao je trener Klipersa i dodao:

"Videlo se da je Marjanović bio primoren. Mislio sam da će u nekom trenutku i da padne, ali nisam želeo da ga izvodim iz igre. Odmah sam pozvao tajm-aut i rekao mu da malo odmori jer nisam želeo da ga menjam. On mi je rekao da ne želi da izađe. Sjajno", rekao je Rivers.

Klipersi se nalaze na osmom mestu Zapada sa skorom 32/27, dok su Nagetsi deveti sa 33/28. Predstoji nam velika borba za plej-of u zapadnoj konferenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: