Bogdan: Promenili su odbranu na meni posle Ol-stara

Bogdan Bogdanović, jedan od najboljih igrača Sakramento Kingsa, kaže da je primetno da su protivnici promenili pristup u odbrani prema njemu posle Ol-stara.

Izvor:

Utorak, 27.02.2018.

10:27

Bogdan: Promenili su odbranu na meni posle Ol-stara
EPA/CJ GUNTHER

Srpski reprezentativac bio je najkorisniji igrač (MVP) utakmice između Evrope i Tima sveta, ostvarivši 26 poena (2/3 za dva, 7/13 za tri), šest asistencija, četiri uhvaćene lopte i ukradenu za 21 minut na parketu.

"Primetno je da su protivnici promenili način na koji igraju odbranu protiv mene posle Ol-star meča. Svakako osećam daleko veći pritisak na mene, posebno kada pogodim prvi šut. Prilaze mi bliže, agresivniji su...", smatra Bogdanović.

Bogi je i prethodne noći ubacio 11 poena, uz šest asistencija, tri skoka i blokadu, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od Nemanje Bjelice i Minesota Timbervulvsa na domaćem terenu.

"Oni već tri godine igraju zajedno, dok je nama ovo prva sezona. Takođe, oni nisu samo kandidat za plej-of, već veoma ozbiljan kandidat za doigravanje koji želi da osigura prednost domaćeg terena. Veoma su dobar tim i znaju kako treba da igraju", zaključio je Bogdan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: