Maloun: Jokić je za Ol-star i zaslužuje kandidaturu za MVP

Nikola Jokić nastavlja sa sjajnim partijama u najjačoj ligi na svetu, a protekle noći postigao je novi tripl-dabl.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

09:15

Maloun: Jokić je za Ol-star i zaslužuje kandidaturu za MVP
Getty Images

Centar Denvera je u pobedi svoje ekipe nad Sparsima postigao novi tripl-dabl, treći zaredom - 28 poena (šut za tri 3/5, šut iz igre 10/16), 11 skokova i 11 asistencija.

"Ja igram na isti način kako sam igrao kada sam došao ovde“, rekao je Jokić posle meča.

Momak iz Sombora u februaru prosečno beležio 23,4 poena, 11 skokova i 10,4 asistencija. Njegovom partijom bio je oduševljen i trener Majkl Maloun:

„Jokić i Nagetsi zaslužuju veće poštovanje. On nije Ol star, ne pominje se u MVP pričama, ali kada vidite njegove statistike, on bi morao da bude Ol star. Moralo bi da se priča o njemu i zaslužuje da bude kandidat za MVP lige. On je jedan od najboljih ol-araund igrača u NBA. Jedan je od najboljih generalno u ligi u ovom trenutku, a to dokazuje protiv najboljih timova i najboljih protivničkih igrača svake večeri“, smatra trener Nagetsa.

Malounovu izjavu je čuo i trener San Antonija, Greg Popović i u svom stilu dobacio: “Ne s**i”, što je izazvalo smeh novinara i samog trenera Nagetsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: