Samo je ESPN insajder verovao da će Bogdan biti MVP (FOTO)

Bobi Marks, ESPN insajder u NBA ligi, jedini je pre meča "zvezda u usponu" mislio da će pobediti "ekipa sveta" i da će MVP biti Bogdan Bogdanović.

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

18:20

Samo je ESPN insajder verovao da će Bogdan biti MVP (FOTO)
Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

U projektovanju toga ko će pobediti na utakmici i kojem će igrači pripasti laskava nagrada učestvovalo je mnogo eksperata.

Među njima su bili ugledni novinari Brajan Vindhorst, Mark Spirs, Dejv Mekmenamin, Ian Begli, Nik Depaula i mnogi drugi.

Među njima bio je i ESPN insajder u najjačoj ligi na svetu Bobi Marks koji je jedini mislio da će nagradu za najkorisnijeg igrača večeri poneti srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

Većina je išla na to da će pobediti "Tim sveta" i da će MVP biti Australijanac Ben Simons. Glasove su dobili i Kajl Kuzma, Džamal Mari, Badi Hild, Denis Smit junior, Džoel Embid, Lauri Markanen i naravno Bogdanović od Marksa.

Marks je u NBA ligi proveo 20 godina, a sve u jednoj franšizi – Nju Džerzi Netsima, a sada Bruklin Netsima. Od 2010. do 2015. godine bio je pomoćnik generalnog menadžera, a onda je napustio to mesto i prešao u medije.

Radio je na "Yahoo Sports", a od jula 2017. godine zaposlen je na ESPN kao insajder u NBA ligi.

Marks je na Tviteru napisao "Hvala Bogdane zato što si opravdao moj MVP izbor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: