"Ima li nekoga od novinara iz Srbije? Nema? Onda možete vi..."

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je zvezda prve večeri Ol-star vikenda u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

09:05

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Bogdanović je proglašen za MVP susreta "Zvezda u usponu" u kojem je tim Sveta deklasirao igrače iz Sjedinjenih Američkih Država, rezultatom 155:124.

Bogdanović je kao rezerva na terenu proveo 21 minut i za to vreme postigao 26 poena (9-16 iz igre, 7-13 za tri), uz 4 skoka, 6 asistencija i jednu ukradenu loptu.

I pored ovakve partije nije zaboravio odakle je, pa je na konferenciji za medije, prilikom biranja ko će postaviti prvo pitanje, prekinuo voditelja programa i "javio se za reč".

"Mogu li ja najpre nešto da upitam? Mogu? Okej... Ima li tu neko iz Srbije?", upitao je srpski reprezentativac.

Pošto u sali nije bilo srpskih novinara, američki su preuzeli mikrofon i pitali ga kako je izgledalo igrati svoj prvi Ol-star.

"Kao što sam rekao ranije, ovo je bio meča, prilazim svakoj utakmici na isti način. Pitali su me ranije kakva mi je priprema za utakmice, za Ol-star. Odgovorio sam im da je ista kao uvek. Trudim se da se takmičim i prikažem se u najboljem svetlu. To je ono što se dogodilo i danas. Šutirao sam i osećao se dobro".

Usledilo je pitanje kakav je osećaj igrati protiv Dearona Foksa, sa kojim u Sakramentu svakodnevno igra i trenira?

"Rekao sam mu da ću pogađati i 'preko' njega. Trebalo je da se kladim, ali... Eto, nismo se kladili. Uštedeo je pare. Naravno, bilo je sjajno igrati protiv njega. Imamo veoma dobar timski duh na parketu, ali i van njega. Gledaćemo da tu dobru atmosferu prenesemo i na igru Sakramento Kingsa", dodao je Bogdan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: