Bogdana ne zanima statistika: Samo želim da pobeđujemo

Bogdano Bogdanović, košarkaša Sakramento Kingsa, rekao je da ga ne zanima njegova statistika već isključivo pobede tima iz Kalifornije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2018.

16:16

Bogdana ne zanima statistika: Samo želim da pobeđujemo
Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncelli

Kingsi su pružili odličan otpor plej-of ekipi Minesote, a Bogdanović je odigrao dobar meč.

Naš košarkaš meč je završio sa 13 poena i osam asistencije, a kada je bio pitan za 8 uspešnih dodavanja, Bogdanović je rekao sledeće.

"Izgubili smo utakmicu, tako da nisam srećan onako kako sam igrao. Morao sam da pogodim još neke šuteve", kazao je Bogdanović.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahče istakao je jedino želi pobede

"Sve što želim je da pobedimo utakmicu. Na nekom meču mogu da ima pet poena i pet ukradenih... samo pokušavam da pobedim", rekao je bek Sakramenta.

Ekipa Sakramenta nije još u mogućnosti da konstantno pobeđuje na mečevima.

"Jednog dana ćemo biti u toj poziciji i verujem u ove momke", zaključio je član najbolje petorke na Evrobasketu 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: