Šok terapija uspela – Kavsi razbili Seltikse

Izgleda da je šok terapija masivnim trejdom popravila situaciju u Klivlendu, Kavalirsi su ubedljivo savladali do ovog meča najbolji tim Istoka Seltikse 121:99.

Izvor: AK

Nedelja, 11.02.2018.

23:56

Šok terapija uspela – Kavsi razbili Seltikse
Foto: Getty images

Nakon izjednačene prve četvrtine Kavsi su dominirali u nastavku u TD Gardenu pokvarivši veče Polu Pirsu kojem su Seltiksi povukli broj 34 iz upotrebe i podigli ga pod svodove pored Bila Rasela i Lerija Birda.

Lebron Džejms je predvodio Kavse sa 24 poena (9/20 iz igre), deset asistencija i osam skokova, ali je imao i sjajnu podršku saigrača jer su još šestorica imala dvocifren učinak.

Pojačanje iz Lejkersa Džordan Klarkson je ubacio 17, Rodni Hud i Džej Ar Smit po 15, Džedi Osman i Džordž Hil po 12, a Džef Grin deset.

Seltiksi nisu ličili na sebe, a najefikasniji je bio Teri Rozijer sa 21 poenom uz devet skokova i pet asistencija. Kajri Irving je postigao 18 protiv svog bivšeg kluba (7/14) uz pet proigravanja, dok je Markus Moris dodao 17 poena.

NBA, rezultati:
Seltiks – Kavalirs 99:121
Hornets – Reptors 103:123
Hoks – Pistons
Pejsers – Niks
Rokits – Meveriks
Timbervulvs – Kings
Tander – Grizlis
Blejzers – Džez

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: