Klivlend trejdovao Ajzeu Tomasa u Lejkerse!

Klivlend Kavalirsi odlučili su da trejduju Ajzeu Tomsa i Čeninga Fraja u Los Anđeles Lejkerse, u zamenu za Džordana Klarksona i Lerija Nensa juniora.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.02.2018.

18:11

Klivlend trejdovao Ajzeu Tomasa u Lejkerse!
Getty images

Takođe, Kavsi će poslati svog pika prve runde sa narednog drafta u Lejkerse.

Lejkersi su se tako oslobodili "velikog" ugovora Klarksona, što će im značiti na leto kada će pokušati da dovedu Pola Džordža ili Lebrona Džejmsa.

Kavsi su sa druge strane dobili odličnog skorera, koji ima ugovor od 13 miliona na još tri sezone, kao i Nensa koji će dosta značiti u rotaciji.

Najvrednija stvar u ovom trejdu za Lejkerse jeste pik prve runde, iako mnogima ne izgleda tako.

Ajzei Tomasu na kraju sezone ističe ugovor, kao i Čeningu Fraju, a male su šanse da će tim iz "grada anđela" hteti da produži ugovore sa njima.

Podsećemo Tomas je na početku sezone došao u trejdu za Kajrija Irvinga, ali je za Klivlend debitova tek u januaru zbog problema sa kukom. Nije uspeo da se uklopi u tim Lebrona Džejmsa i uprava je odlučila da ga trejduje.

Ono što mora da se istakne, Klivlend u Lejkerse nije poslao pik Bruklina (koji je mnogo vredniji), već svoj pik koji će biti između 20-30 mesta na narednom Draftu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: